login
Inicia sessió

register
Registra't

Torkemading people

Tururú lelele

Tots el dies asome el cap per la finestra o per la porta de casa, pegue unes passes i mire al cel. Normalment està cobert de núvols, o almenys o estava abans a estes altures de l'any. Ara els núvols pareixen atletes, corrent pel cel a tota hòstia. I el sol darrere.

I no hi ha massa de nou, o aixó pareix. La borsa no se sap si munta o baixa (uns diuen que saldo positiu, altres que negatiu), els partits dinàstics es tiren els trastos al cap, cosa que difereix poc d'alló vist des de la Restauració i els internautes es tirem dels pèls davant la croada de Sinde, patrona dels autors rascaous i Ramoncins rendistes, contra les webs de descàrregues.

Jo mentrestant llig manga (ara, D Gray-Man), espere en va que els inútils de la llibreria local (es que es de ser inutiles, eh) em duguin els dos tomos de Air Gear que vaig demanar fa dos setmanes (2!!!!!) i m'assec cada dia davant l'ordinador amb l'esperança de que passe alguna cosa divertida.

I puge una foto de D Gray-Man:


Anit vam vore al cinema El Libro de Eli. Fàbula crua i postapocalíptica amb caire protocristià i predicador. Bona pel·lícula si no fos perquè als ateus ens fot en el fons, per molt tolerants que siguem.

I res, apague l'ordinador, asome el cap per la finestra, i els núvols segueixen corrent. Merda de vida.


I aleshores em crida un amic i em diu que la setmana que ve hi ha festa a la OTK de fi de trimestre. Mire els diners que tinc estalviats.

I pense: " A este pas el portàtil va a comprar-lo Rita".

Comentaris (1)21-03-2010 10:57:38

marina7fcbmarina7fcb blog, 22-03-2010 23:20:39

em quedo amb el moment APM: es de ser inútiles eh ! ;D
merda de vida pq? que els núvols corrin no és cap novetat, si estiguessin quiets i no es moguessin, llavors sí seria una merda de vida.
Quina sort la rita amb portàtil nou jajaj
;) muacs albert

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: