login
Inicia sessió

register
Registra't

Torkemading people

Ding dong

En el camí es creuen routers absents, xarxes que no s'agafen, nits de locutori, teclats plens de greix i porqueria entre els quals encara queden trossos d'amor, cames cansades de patejar la ciutat, pintes de cervesa on sols queda mig dit de felicitat daurada, botelles de 1/5 de litre on s'amaga un somriure, cadires agraïdes que reben culs esgotats, converses sobre sexe, hedonisme i experiències inoblidables, besos que s'esperen i que has d'anar a buscar, pel·lícules que et recorden a qui has de besar.

I festa, molta festa.

Comentaris (3)24-10-2010 15:48:41

Oh shit

Cantant melodies perdudes a oscures.

Comentaris (2)15-10-2010 23:15:52

Lost call

Alcohol en la boca. No és la primera ni la última vegada que el líquid rellisca, fresc, embriagador, gola cap avall. Cremant camps de indiferència al seu pas.

Canviant les tornes. Fent-me pensar en tu. Et faig una perduda. Me la tornes. Somriure. I desitjaria tindre't aquí, i poder dir-te el que vull, poder abraçar-te i que la nit no acabara...

I balle...em perd en la música, en el house, en el electro, en el pop barat, sense pretensions però amb tot el sentiment que puc posar-hi... Com si la nit no tinguera fi.

Però així i tot vull que acabe, per a tornar-te a vore.

Comentaris (5)10-10-2010 22:19:37