login
Inicia sessió

register
Registra't

Torkemading people

Bleaching, airgearing, durararing and etc.

Tomo 44 a la venta en Japó. A vore si Glénat aquí es posa les piles :P

Vaig a aprofitar aquestes Pasques per a empassar-me sèries a porrillo. Durarara, Tenjou Tenge i el que calga :P i també m'acabaré D Gray-Man.

A més crearé temes en NU i altres webs per a promocionar Pork Korp. Yeah.

Molts projectes, però després no n'acomplisc ni la meitat xD...a veure si canvia la cosa.

Saluti!

Comentaris (5)30-03-2010 13:49:19

...i dos més

2 tomos més de manga (7 i 8 d'Air Gear) per al sac. Poc a poc anem fent col·lecció xD, encara que variada.

Els pròxims, 14,15,16, 18 i 19 d'Air Gear tmb :P

I ja està. Poc a poc.

xDDDDDD

Comentaris (6)25-03-2010 13:46:18

Love hurts.

Tots els dies el mateix. Passar, mirar-te. Creuar mirades. Descreuar-les.

I aquí seguisc, perdut en el silenci dels teus ulls.

Comentaris (9)22-03-2010 18:29:36

Tururú lelele

Tots el dies asome el cap per la finestra o per la porta de casa, pegue unes passes i mire al cel. Normalment està cobert de núvols, o almenys o estava abans a estes altures de l'any. Ara els núvols pareixen atletes, corrent pel cel a tota hòstia. I el sol darrere.

I no hi ha massa de nou, o aixó pareix. La borsa no se sap si munta o baixa (uns diuen que saldo positiu, altres que negatiu), els partits dinàstics es tiren els trastos al cap, cosa que difereix poc d'alló vist des de la Restauració i els internautes es tirem dels pèls davant la croada de Sinde, patrona dels autors rascaous i Ramoncins rendistes, contra les webs de descàrregues.

Jo mentrestant llig manga (ara, D Gray-Man), espere en va que els inútils de la llibreria local (es que es de ser inutiles, eh) em duguin els dos tomos de Air Gear que vaig demanar fa dos setmanes (2!!!!!) i m'assec cada dia davant l'ordinador amb l'esperança de que passe alguna cosa divertida.

I puge una foto de D Gray-Man:


Anit vam vore al cinema El Libro de Eli. Fàbula crua i postapocalíptica amb caire protocristià i predicador. Bona pel·lícula si no fos perquè als ateus ens fot en el fons, per molt tolerants que siguem.

I res, apague l'ordinador, asome el cap per la finestra, i els núvols segueixen corrent. Merda de vida.


I aleshores em crida un amic i em diu que la setmana que ve hi ha festa a la OTK de fi de trimestre. Mire els diners que tinc estalviats.

I pense: " A este pas el portàtil va a comprar-lo Rita".

Comentaris (1)21-03-2010 10:57:38

Go on no matter how

Hi ha cops en la vida en que sols veiem que un mur. Una muntanya escarpada, de frustració, desilusió, desesperança, on sols veiem el fracàs, com si fos una bola de cristall on es veierem a nosaltres mateixos caure, amb els genolls fets pols, i morir sense haver arribat al cim. Es cansem de viure, o de viure seguint el que creiem, i caem, poc a poc, en un pou sense fons.

Però oblidem una cosa molt important, i és el que hi ha darrere la muntanya. Tots els reptes requerixen un esforç, un sacrifici, una estona de treball dur, d'abaixar el llom. Però el premi és quantiós quan açó se supera.

Així doncs, no es quedem en la muntanya. La vida ens exigeix algo més. Traguem saliva, no siguem covards. Apartem-se el cabell de la cara per veure bé i enfilem la costera.

I arribarem al cim, cansats però satisfets.

Comentaris (5)20-03-2010 09:52:25

Hope is all I have

Ganes d'escriure, i res més. Un remoure que munta per l'esternó i colpeja en la base del cervell...És l'ànsia viva xD.
Res més que sentiments, som éssers fets d'afectes, de postures, de mirades, d'aspiracions frustrades en majoria, d'aspiracions alcançades en menor mesura, de petons, d'abraços, de copes en un descampat a mitjanit, d'un tros de pizza que sobrava, d'un gol al PES, d'un amistós tret al CoD.
D'un opening que t'agradava, d'una review que et cridà l'atenció, d'un capítol on Ben diu que mai podrà perdonar-se a si mateix i que mai l'acceptaran, i diu Ilana: "Jo si ho faré".
D'un amor que mai arribarà a consumar-se, d'una melodia d'Interpol bategant en les orelles, d'una mirada al cel que et diu que plourà, d'una bona estona observant la lluna brillar.
D'una esperança que dóna forces, d'una nit al xat, d'un imaginari "t'estime", d'un vers de Bécquer, d'una frase de Sapkowski.
D'un pas mal encertat i que vas aconseguir endreçar, d'un sabor inimitable de la salsa en la teua llengua, d'una risa càlida, musical, familiar, en la llunyania...
D'una mà que apunta al cel, buscant volar.

Original meu a http://artifexnohon.blogspot.com/2010/03/hope.html

Comentaris (4)14-03-2010 18:12:24

Fine means good

Aprofite aquest site per fer una mica de publicitat xD.

[Publicitat] Com supose que sabreu, en breu ix Pork Korp 5. "En breu" significa aquest capde o el següent, açó és, a mitjans de març.

Una vegada arribat el moment, difondré PK per tota la xarxa: Facebook, Tuenti, Twitter, NU, ErdM, Submanga, i com no, Flog.cat.

Tant abans com passat el moment us agrairia que en lo possible recomanàreu Pork Korp a amics, familiars, qui siga que li pugui agradar, i així serem més :P .

Fins aleshores, vaig a treballar dur per a tindre-vos contents.

(treball escenificat)

Salut! i us recorde que al blog (PORK KORP Blog ) hi ha una enquesta per millorar el blog (valga la redundància xD) a més de novetats, xat, i reviews periòdiques.


La eclosió comença en breu!

[/Publicitat]

Comentaris (2)09-03-2010 14:48:02

Avantiii

Donant voltes sense rumbe fix, llegint Air Gear i actualitzant açó mentre sona Radiohead - Karma Police (8)

Pork Korp a Twitter, i mentrestant els feixistes d'Intereconomia soltant exabruptes. Iuhu.


Flipant amb la complexitat tècnica d'Air Gear i consolant-me amb el pensament de que l'autor tindrà un exèrcit de photoshoppers, entintadors i maquetadors darrere....

axis i tot vaig a comprar-lo xD. I Pork Korp segueix endavant.

Ei, que diuen que en les pròximes generals guanya el PP!

Comentaris (3)07-03-2010 19:27:54